De Windt Energie
twitter linkedin
 

Partner in positionering HR


De diensten van De Windt Energie in vogelvlucht:

HR - verbinding - scan

De HR - verbinding - scan geeft een dieptebeeld waar de kansen voor doorontwikkeling zich bevinden in de klantbeleving van HR.
  

Meer...

HR advies

Het HR advies richt zich op het optimaliseren van de context rondom een specifieke vraag of situatie. Hierbij kan gedacht worden aan: 'hoe kunnen wij de resultaten van onze HR-activiteiten optimaliseren?'

 
Meer...

HR interim

HR interim wordt vormgegeven door fysieke ondersteuning bij de doorontwikkeling van het HR-proces en de HR professionals. Ook kan dit ingezet worden bij langdurige afwezigheid wegens ziekte of zwangerschapsverlof. Afhankelijk van de vraag is HR interim mogelijk vanaf 8 uur per week.

HR strippenkaart

De HR strippenkaart biedt HR ondersteuning naar behoefte. MBK-ondernemingen en ZZP-ers kunnen kiezen voor een kaart van 20, 40, 60 of 80 strippen van elk 30 minuten, met daarbij een telefonisch spreekuur. Hierbij kan het gaan om het opstellen of nakijken van documenten, ontslagbegeleiding of begeleiding bij conflicten.

HR trainingen

De HR-trainingen richtten zich op het vergroten van de invloed van leidinggevenden en HR-professionals bij het vormgeven van hun HR verantwoordelijkheden. 

 
Meer...

Reorganisatie ondersteuning

De ondersteuning bij reorganisaties richt zich op het creëren van een win-win situatie voor alle partijen.

  
Meer...
 
Hard met hart
  • Arbeid is een volwassen ruilrelatie
  • Communicatie basis effectieve samenwerking
  • HR dé verbinder van talent aan bedrijfsresultaat
  • Zakelijk met oog voor de menselijke maat
 
 

"Ik raak mensen aan
in de kern van hun kracht
en systemen in de kracht
van hun kernactiviteiten."

 
 
Meer